YRITYKSESTä / MINUSTA

TMI TUULIASARA / TUULIA KALLIOKOSKI

Toimin hyvinkäällä sivutoimisena käsityöyrittäjänä. Päätin aloittaa liiketoiminnan pitkän käsityöharrastuksen jälkeen intohimona ja päämääränä päästä työskentelemään rakastamieni asioiden ympärillä. Meillä pyörii myös lemmikkieläimiä auttamassa tai sabotoimassa työtäni.

Rakkaus käsityön tekemiseen on vahvistunut minussa vuosien varrella. Olen aina nauttinut päästessäni tekemään käsillä, ja rakastan myös sitä tunnetta, mikä minussa syttyy, kun näen valmiin työn jäljen. Erityisesti ompelu- ja solmeilutyöt ovat niitä, joissa saan luovuuteni valloilleen.

Koulutustaustaltani ja päivätyössäni pyörin sisustuksellisten asioiden parissa. Tämän vuoksi visuaalisuus on minulle luontevaa. Verkkokaupastani löydätkin erilaisia makramee -töitä, sekä tarvikesettejä ja tarvikkeita Lisäilen makrametuotteita sitä mukaa, kun niitä valmistuu. Minulta pystyt myös tilaamaan yksilölliset työt, mikäli haluat jonkin näkemäsi mallin esimerkiksi toisen värisenä. Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla !

Makrametöiden lisäksi olen myös taitava ompeija, sekä koulutukseltani osittain verhoilija. Kauttani pystyt tilaamaan myös erilaisia päällisiä, sekä muita kangastuotteita. Perinneverhoilu ei ole osaamisalaani.

– TuuliaSara / Tuulia Kalliokoski