Tilaus- ja toimitusehdot

TuuliaSara -verkkokaupassa voit tilata valmiina olevia tuotteita, jotka löydät kaupan puolelta. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä, ja tilata tuotteet kustomoidusti.

MAKSUTAVAT

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksillä, lompakolla, maksukorteille (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Jousto, Mobilepay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Mobilepay: Voit maksaa MobilePay lompakolasi, mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay lompakolla suoritetut maksut vetoitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pvon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot

Jousto lasku ja osammaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesti nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesti jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur /kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur /kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa joustolla 30-3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Bambora Payform -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (y-tunnus 2486559-4)

sähköposti payform@bambora.com

puhelin 09 315 82 555 (ark. 9-17)

Postiosoite Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Toimitus

Toimitus on ensisijaisesti aina postin kautta postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Mainitsethan tilauksessasi, mikäli toivot jotain muuta toimitustapaa, kuten matkahuolto.

Palautus ja peruutus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 14 pvn vaihto / palautusoikeus tuotteen vastaanotosta alkaen. Mikäli haluat palauttaa / vaihtaa tuotteen ota ensisijaisesti yhteys sähköpostitse.

Palautustilanteessa asiakas joutuu kustantamaan palautuksesta johtuvat postikulut itse. Tuoteen täytyy olla siinä kunnossa, jossa se on ollut tuotetta vastaanotettaessa, sekä tuote tulee pakata asiallisesti postitusta varten, jottei siihen tule vaurioita kuljetuksesta.

Mittatilatuilla ja kustomoidusti toteutetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta, ellei tästä ole erikseen kaupan yhteydessä sovittu.

Lähetyksen noutamatta jättäminen ei täytä palautusehtoja, eikä sitä huomioida palautuksena. Paketin noutamatta jättämisestä asiakkaalta veloitetaan 15€ pakkaus, toimitus ja käsittelykuluja.

Viallinen / Rikkoutunut tuote

Tarkistathasn tuotteen huolellisesti heti vastaanotettuasi sen. Mikäli tuotteessa ilmenee kuljetuksesta aiheutuneita vaurioita, tee virheilmoitus suoraan postiin samantien.

Otathan yhteyttä sähköpostitse, mikäli tuote on vaurioitunut. Näissä tapauksissa sinun ei tarvitse maksaa palautuksesta aiheutuneita kuluja. Pyrimme saamaan uuden tai korvaavan tuotteen sinulle mahdollisimman pian palautuksesta.

Kustomoidut tilaukset

Kaikkia verkkokaupan tuotteita on mahdollisuus tilata kustomoidusti omilla väritoiveilla, kuvioinneilla ja mitoilla.

Tilaustuotteen yhteydessä voidaan asiakkaalta veloittaa tilausmaksu ennen tilausta, joka kuitenkin vähennetään lopullisesta hinnasta. Tilaustuotteiden hinnat sovitaan aina tilauskohtaisesti ennen työn aloitusta.

Huomioithan, ettei yksilöllisesti tehtyihin tilaustuotteisiin päde samanlainen palautusoikeus, kuin verkkokaupan valmistuotteisiin.

 

YKSITYISYYDEN SUOJA

TuuliaSara verkkokauppa myy tuotteita Suomen sisäisesti 18 – vuotta täyttäneille henkilöille. Antamianne henkilötietoja käytetään ainoastaan tilauskäsittelyssä, toimituksessa ja tilauksien arkistoinnissa.  Asiakkaiden pankkiyhteystietoja tai luottokorttitietoja ei kerätä, eikä tallenneta. 

TMI TuuliaSara (y-tunnus 3092841-6)

Posti@tuuliasara.fi