HiNNASTO


Tarjoan makrametöiden hinnan aina työ / tilauskohtaisesti. Hinnastosta näet suuntaa antavia hintoja tilaustöille. Useat verkkokaupan valmistuotteet voidaan myös tilata kustomoidusti.

Tilaustyöt voidaan solmeilla toivotuille ripustuspuulle. Mahdollisia vaihtoehtoja ovat mm. heinäseiväs, luonnonpuu maalattu tai raaka, sekä pyörölista maalattuna, vahattuna tai raakapinnalla.

PIENI TYÖ 30 – 80€ 

Amppeli tai seinävaate. Ripustusrengas, tai ripustuspuu, jonka leveys on 25-55cm. Yksinkertainen tai hieman monimuotoisempi kuviointi.

Keskikokoinen työ 80 – 150€

Useamman ruukun amppeli, tai kookkaampi seinävaate. Ripustuspuu, jonka leveys on 60 – 120cm. monimuotoisempi ja koristeellisempi kuviointi.

Suuri työ alk. 150€

Tähän hintaluokkaan vaikuttaa oleellisesti se, kuinka suuresta työstä on kyse. Koristeelliset sängynpäädyt ja leveämmät massiiviset seinävaatteet kustantavat tavallisesti jotain 200-300€ väliltä. Hillitymmät kuvioinnit ja koot ovat edullisempia. Kysy rohkeasti tarjous, niin suunnitellään yhdessä!

Verhot ja oviverhot 50-150€

Toteutan myös verhot ommellen, tai makrametekniikalla. Oviverhot teen makramena. Hintoihin vaikuttaa oven koko, sekä kuviointi. Tavallinen oviverho (metrin leveä, 2 metriä korkea), joka on yläreunasta kauniisti kuvioitu kustantaa 80€.

Ompelutyöt

Tarjoan ompelutyöt tilauskohtaisesti. Ota rohkeasti yhteyttä pyytääksesi tarjouksen!

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24%. Toteutuneita tilaustöitä pääset näkemään instagramin puolelta.